Reprezint mediul privat, mediul real al lucrurilor. Noi, cei care revendicăm faptul că ar trebui să fim, dacă nu primii în domeniile recunoscute ca importanță în această țară, cei care generăm bunăstare, profit, aport la bugetele locale i centrale, de acolo de unde se alimentează toți ceilalți: sănătate, învățământ, armată etc. Vreau să cunoașteți realitatea, să vedeți cum se privește și dincolo, în lumea noastră, nu în cea academică. Avem 10 absolvenți și un singur angajat ceea ce înseamnă că puterea de absorbție este de 1 la 10, ceea ce ar trebui să ne dea de gândit.

Există și un grad de nemulțumire în rândul mediului de afaceri. Atunci când ajungi în justiție cu probleme reale. Un litigiu comercial în România are o medie de rezolvare de 500 de zile. Inadmisibil! Orice litigiu comercial care nu este rezolvat la timp se răsfrânge direct în societate. Asta se datorează celor care lucrează în domeniul respectiv.

Vă solicităm să nu mai produceți absolvenți care cred că știu și se pricep la toate. Haideți să specializăm oamenii, să avem specialiști pe domenii de activitate și spețele să fie date, judecate, lămurite de fiecare specialist în parte.