Povesti de succes

Povești de succes - Victoria Onofrei

Atrasă de o carieră în domeniul relațiilor internaționale, visând să devin ambasador sau consul care să reprezinte Republica Moldova în relațiile politice internaționale, am absolvit Facultatea  de Studii Politice și Relații Internaționale din cadrul Universității de Stat a Republicii Moldova, în anul 2006.

Ulterior,  am hotărât să urmez și studiile Facultății de Drept deoarece am descoperit o nouă pasiune, aceea de a deveni judecător. Totodată, am realizat că domeniul relațiilor internaționale se află în strânsă legătură cu aprofundarea unor cunoștințe juridice în special în ceea ce privește dreptul internațional public, dreptul tratatelor, dreptul Uniunii Europene, protecția internațională a drepturilor omului etc.

Povești de succes - Popa Daniela

O poveste frumoasă care începe cu absolvirea, mai întâi, a unei facultăți de litere – specializarea Jurnalism. Dar simțeam că nu era suficient, că toate orele de practică mă trimiteau la un alt domeniu, al respectării drepturilor, al deontologiei profesionale, al eticii, aspecte care nu se regăseau în disciplinele facultății.

 Am știut că, mai devreme sau mai târziu, voi absolvi și Facultatea de Drept. Nu doar o dorință ci o adevărată necesitate pentru completarea, desăvârșirea profesiei inițial alese, cea de jurnalist.

Povești de succes - Delia Gavriliu

Nu ezit să spun că acum la finalizarea studiilor mă încâtntă ideea continuării „aventurii” în spaţiul ştiinţelor juridice şi cu ajutorul cadrelor didactice de la Danubius, prin cărămida pusă timp de patru ani, să încep pregătirea pentru Institutul Naţional de Magistratură.

Povești de succes - Mariana Robea

Succesul unui licentiat in Drept in cadrul Fundatiei FAMILIA din Galati. Povestea Marianei Robea

"Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii DANUBIUS Galati, in anul 2008, cu dorinta de a practica in avocatura sau magistratura.

Povești de succes - Marius Mitrof

Marius Mitrof: "Magistratura sau avocatura nu se impun ca şi condiţii sine qua non ale absolventului Facultăţii de Drept!"